Facebook School

Kronkeldidoe

De leerlingen van het eerste leerjaar zijn op sportdag geweest.  Ze ontdekten heel wat nieuwe dingen.  Je vindt heel wat foto's terug in het album.

Griezelfeest

Op vrijdag 28 oktober 2016 was er een groot griezelfeest voor de leerlingen van het 1ste en het 2de leerjaar.  In het fotoalbum vind je alvast enkele foto's.

We mochten heksenkruiden ruiken en proeven!  We hebben heksensoep gemaakt en erover gezongen.

Thema herfst

Het eerste leerjaar heeft heel wat leuke activiteiten gedaan rond het thema herfst.  Ze gingen op ontdekking in het park en met alle gevonden materialen gingen ze aan de slag.  De resultaten zie je op de verschillende foto's.  Deze vind je terug op facebookpagina van de lagere school.

Eerste leerjaar

Welkom in de grote school!

Voor de kinderen die voor het eerst naar de grote school komen, gaat de wondere wereld van cijfers en letters open. Plots krijgt alles een nieuwe betekenis: op de nummerplaat van papa staat de 'p' van 'pen', het kasticket na het winkelen lijkt wel een geheime boodschap...

De leerkrachten van het eerste leerjaar helpen uw kind op weg in deze boeiende wereld. Ze leren er schrijven, rekenen en lezen, ze mogen creatief aan de slag gaan, kunnen zich uitleven in projecten en hoekenwerk.

Veel plezier en succes in het eerste leerjaar!

 

Juf Liene en juf Lieselot
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.