Facebook School

Met de leerlingen van het 3de leerjaar op herfstwandeling.

De leerlingen van 3A en 3B gingen op herfstwandeling naar het park.  Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van het derde leerjaar.

Speelbos

Binnenkort komt er een nieuw speelbos in het park van Boom. Vandaag mochten de leerlingen van het 3de leerjaar hun mening geven over wat er zeker niet mag ontbreken in dit speelbos.  Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van het derde leerjaar.

Op ontdekking met het 3de leerjaar

Het derde leerjaar organiseerde heel wat activiteiten de voorbije maand.  Zo gingen ze op bezoek bij suske en wiske, ze mochten een dag koning en koningin zijn en ook een gezond ontbijt mocht niet ontbreken.  Je vindt de foto's terug op de facebookpagina van de lagere school.

Derde leerjaar

Onze getallen breiden we uit tot de duizendtallen. De tafels zijn een heel belangrijk onderdeel in onze wiskundelessen. We leren voor de eerste keer rekenen onder elkaar, "cijferen" noemen ze dat. 


Moeilijke woorden kunnen we op het einde van het 3de leerjaar al goed zonder fouten schrijven en we lezen al erg vlot.

Leren omgaan met dieren doen we tijdens de boerderijklassen. Wolverwerking, melkverwerking, van graan tot brood...voor ons geen geheimen meer. We experimenteren in Technopolis en gebruiken al onze zintuigen in de chocoladefabriek.

Tekenen, knutselen, rijmen en zingen...
in de derde klas leren we leuke dingen!


juf Julie & juf Ine
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.