INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen voor het geboortejaar 2016 zijn reeds lopende sinds september 2017 voor de broers en de zussen.  De voorrangsperiode loopt bijna af (op 1 maart 2018).  Dus als je uw kind geboren in 2016 nog wil inschrijven, maak dan zo snel als mogelijk een afspraak.  Er zijn momenteel (07/02/2018) nog 34 plaatsen.

Stand van zaken nieuwe speelplaats

De werk zijn terug gestart.  Gisteren zijn de verlichtingspalen weg genomen door Eandis.  Vandaag kan de aannemer terug starten met de werken.  Hopelijk gooit het vriesweer geen roet in het eten.

Week tegen pesten

Van 2 februari tot 9 februari 2018 is het de Vlaamse week tegen pesten.  Hier zal in elke klas aandacht aan besteed worden.  De actie die reeds op ketnet bezig is, zullen wij mee ondersteunen.  Uw kind kan zelf ook eens gaan kijken op de site van ketnet: https://www.ketnet.be/.  Ze kunnen de move tegen pesten leren, het manipest ondertekenen, ...


 

Nieuwe speelplaats

De werken aan de speelplaats zijn eindelijk gestart.  Dit zorgt ervoor dat we een aantal aanpassingen moeten doen.  Hopelijk kan dit vlot verlopen wanneer we goed samen werken.

Voor de kleuters en de leerlingen van het 1ste leerjaar verandert er niets bij het brengen en halen.

Voor de leerlingen van het 2de leerjaar tot en met het 6de leerjaar veranderen er wel een aantal zaken.  Om 08.30u en om 15.30u moet u ze afzetten en ophalen aan speelplaats 2 (Eikenstraat).  Je mag als ouder op de speelplaats wanneer je uw kind komt afhalen.  We vragen wel om op de rode strook (parkeerplaats) te blijven zo kunnen we het overzicht bewaren.

Dank u wel om dit mee vlot te laten verlopen!

We zullen regelmatig foto's van de werken op de website zetten.
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.