Leeswagen

De Steenschuit is gestart aan het renoveren van onze leeswagen.  Deze zal op onze speelplaats komen te staan.  Zo kunnen de kleuters en leerlingen op een rustig plaatsje een boek lezen.  Ook met de klas kunnen ze hier op een knusse plaats luisteren naar een verhaal.  Dank u wel aan de Steenschuit voor de werken en dank u wel aan Cummins voor de sponsoring.  We zullen regelmatig een aantal foto's in het fotoalbum zetten.

Pedagogische studiedag

Woensdag 8 mei 2019 is het geen school.  Vergeet niet om uw kind in te schrijven in het beukennootje indien nodig.

Kunst in het eerste en tweede leerjaar

De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar werkten een aantal weken rond kunst.  Ze ontdekten heel wat kunstenaars en gingen ook zelf aan de slag.  Het resultaat was gisteren te zien in hun museum.  Je vindt er ook heel wat foto's van terug in het fotoalbum van de school.  Deze week gingen ze dan zelf ook op bezoek in een heus museum.  Het eerste leerjaar bezoekt het MAS en het tweede leerjaar bezoekt het park van middelheim.

Schoolfeest 2019: De Reuzenboom goed gekleurd!

Het schoolfeest was geslaagd.  We hebben genoten van muziek en dans, van de spelletjes, van de color run, van de zon, van de lachende gezichten, van ...

Dank u wel aan de vele vrijwilligers en de oudervereniging en het ganse schoolteam!  Dank u wel aan alle kinderen voor hun prachtige optredens!

Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van de school.  Indien je thuis nog foto's hebt van de optredens mag je ze ons nog bezorgen dan voegen we ze nog toe aan het album.
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.